fredag 31 maj 2013

Boktips

Jag tipsar om en bok som heter "Only väg is upp". Den handlar om en tjej som heter Filippa och nyss har tagit studenten. Filippa ska flytta till London för att plugga vidare på en scenskola. Hon planerar sitt nya liv som London-bo, men när hon väl kommer till London blir inget som hon hade tänkt sig. Hon har hyrt en lägenhet i en vecka i en stad som tydligen är lite skum. När veckan är slut måste hon leta efter ett nytt ställe att bo på. Hon behöver även hitta ett jobb för att kunna leva i London, men det verkar vara lättare sagt än gjort. Hon träffar också på en skum och läskig hyresvärd, en sträng kollega och en falsk kille...

Jag tycker att boken var bra med en bra handling och jag fastnade lätt i den. Det som var mindre bra var att det inte slutade jättebra, men det var inget dåligt slut heller. Det kunde även ha hänt något mer så det inte blev så enformigt.
Här hittar du en annan recension av boken.  

1 kommentar:

  1. Bra beskrivning av handlingen och roligt material från övriga webben! Vem tror du att boken passar för; vem skulle du rekommendera till?

    SvaraRadera